Femmenessence MacaLife ®

100% organski i klinički provjeren proizvod koji kod žena u menopauzi ublažava tegobe i pomaže održati zdravo srce, kosti i um.

U kliničkim ispitivanjima 84% žena iskusilo je napredak u pogledu općeg temeljnog zdravstvenog stanja i hormonalne ravnoteže koja povoljno djeluje na srce, kosti i um.

Žene sa simptomima menopauze već su tijekom prva tri tjedna doživjele ublažavanje simptoma i sljedeća poboljšanja: smanjenje valova vrućine i noćnog znojenja, pojačanje libida i smanjenje suhoće vagine, porast dobrog raspoloženja, povećanje razine energije.

Femmenessence održava opće zdravlje, što pridonosi zdravlju srca i kostiju, te održava um bistrim.

Femmenessence MacaLife® zaštićena je kombinacija različitih fenotipova biljke maca, posebno osmišljena za žene u perimenopauzi. Maca je adaptogena biljka pronađena u prirodi, za koju je poznato da povećava našu otpornost na svaku vrstu stresora. Istraživanja pokazuju da je Femmenessence MacaLife® jedan od adaptogena najjače koncentracije ikada pronađen i da se aktivni sastojci u proizvodu pojavljuju 10-20 puta izraženije nego u neprerađenoj biljci maca, a osim toga, i bioraspoloživost je veća nego kod neprerađene biljke.

Hormonalna ravnoteža:

farmakološka ispitivanja i dvostruko slijepa (double-blind), placebom kontrolirana klinička testiranja pokazala su da Femmenessence MacaLife® pospješuje estradiol, progesteron, LH i FSH. Hormonalna ravnoteža ima presudnu ulogu, kako u olakšanju simptoma menopauze, tako i u održavanju temeljnog zdravlja tijekom starenja.

Kalcij: Korištenje Femmenessence MacaLife® podržava razine serumskog kalcija i pokazuje pozitivne učinke na zdravlje kostiju.

Raspoloženje: Femmenessence MacaLife® znatno je smanjio razinu ACTH-a u krvi i tako djelovao umirujuće i antistresno na sudionice u ispitivanju.

Tjelesna težina: Redovita tjelovježba i zdrava, uravnotežena prehrana temelj su općeg zdravlja i održavanja zdrave tjelesne težine. Međutim, stres i hormonalna ravnoteža također imaju bitnu ulogu. U našem kliničkom ispitivanju žene su gubile u prosjeku 6% tjelesne mase nakon 4 mjeseca uzimanja biljnog dodatka Femmenessence MacaLife®.

Cjelovito izvješće o nalazima istraživanja objavljeno je u stručnom znanstvenom časopisu International Journal of Biomedical Science (2006).

Imate li potrebu doznati nešto više u vlastitom slučaju, pišite nam na info@femmenessence.ba ili nazovite naše savjetovalište na br. +387 61 229 620